3 great breakfast spots on Nørrebro you (probably) didn't know

Goodbye Gipsy, hello InspectorLUX

Bøh! Det undrer mig ikke, hvis du bliver forskrækket, for jeg har fandeme været fraværende herfra et stykke tid. Jeg fik lige en mail fra en person i PR, som spurgte ind til mit antal af unikke besøgende på bloggen. Gisp! Haha, så måtte jeg jo hellere hoppe ind og kigge, så jeg venligt kunne besvare hendes email, som hun nok bliver lidt skuffet over. Hvad kan man forvente, når man opbygger et brand – “gipsy”, som jeg bliver kaldt i ny og næ i det virkelige liv – som man lige pludselig bare skrider fra? Bottom line: mit antal af unikke besøgende på bloggen stinker, og det må jeg jo bare leve med.

MEN, jeg skriver ikke for at brokke mig (tro det eller ej). Jeg skriver for at opdaterer på, hvorfor jeg har været fraværende, samt hvad jeg har brygget på i mørket siden Januar(!). Mange har desuden vist lidt nysgerrighed og interesse, da jeg har teaset med nogle friske, farverige og lidt stride billeder fra OVERDÅDIGE hoteller, omgivelser og lande.

Siden januar har jeg, sammen med min ‘forretningspartner’ (ugh, jeg føler mig voksen), arbejdet på at producerer en onlineserie, InspectorLUX, om verdens mest luksuriøse og smukke hoteller delvist på ‘vlog’form. En serie – ja, altså ikke til fjernsynet, for det er en døende platform, men til Youtube/Online, således alle, der har lyst, kan kigge med. Jeg snakker på engelsk med en lidt uforstående dansk/russisk accent, så alle kan blive endnu mere forvirret! 😀

Som vært på programmet, InspectorLUX, agerer jeg som hotelinspektor (sådan en fisefornem, der skal sørge for, at vinen ikke er 2 grader for varm, og at der ikke går mere end 6min. før næste cocktail kommer). MEN, jeg er ikke ude på, at få nogle til at føle sig dårligt tilpas, ærgerlige eller kede af det. Jeg går ikke med hagen i loftet, stritter ikke med lillefingeren og prøver ikke at være overlegen. I stedet vil jeg være den Julia, jeg er, som viser klodsetheder, ydmyghed og ikke er too cool for school. Min fornemmelse opgave er, at invitere dig ind til et univers af total luksus, overdådighed og god underholdning samt information om branchen, kulturen og det, der ellers hører med.

Mærkeligt projekt? I don’t know, måske. Men jeg ELSKER at jeg har kastet mig ud i noget så usikkert men også så sjovt og mit eget. Jeg studerer stadig og har stadig ordinære jobs for at kunne betale af på bolig. Jeg er ligesom de fleste andre – bare med et nyt projekt, som jeg HÅBER, du har lyst til at være en del af! Imorgen udkommer den første video, men imellemtiden så spred ordet og hop ind på InspectorLUX på Facebook, Instagram, Youtube samt Twitter, Pinterest og hjemmesiden (som er på vej).

Nedenunder har jeg smækket lidt billeder ind, som bliver lagt op senere.

1 kommentar

  • Valeria Hoel

    Det bliver sikkert rigtig godt, skat, men jeg vil savne gipsynginger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 great breakfast spots on Nørrebro you (probably) didn't know