Craving a different holiday?

Blue Taco

Endnu en anbefaling fra hjertet – Blue Taco har vækket min interesse for mexikansk mad igen. Måske har jeg bare ikke trukket det længste strå, når jeg har forsøgt mig med det mexikanske køkken, men det er glemt nu. Blue Taco ligger på Blågårdsgade 1 og udgør en lille, jordnær Mexikansk oase midt i Nørrebros hipsterkultur. Medarbejderne taler spansk, den mexikanske musik pumper, og den dæmpede belysning giver de farverige vægge en hyggelig karakter. Blue Taco bruger kun det blå majsmel af slagsen – dette betyder, at der er gode nyheder glutenallergikerne! De fleste tacos er derfor glutenfri og giver en lille visuel begejstring.

Der er også gode nyheder for de kræsne – der er hele 10 forskellige tacos at vælge mellem, hvoraf der både er godter til veganere, vegetarer samt kødelskere.

Start evt. med 3 tacos pr. pers til 100kr, skyl ned med en mexikansk grapesoda og slut af med mexikanske churros der komplimenteres af en choco-dip, hvor det blå majsmel bl.a. også indgår.

Mine absolutte taco-favoritter er Flor de Calabaza (et vegansk græskarparadis), Cactus (dejlig fedtet taco med mei salsa og rød peberfrugt) samt Baja California Shrimp (til alle dem, der elsker en god crisby ebi og en rød coleslaw). Tag din veninde, kæreste, mor eller whoever med – der er lidt for alle og det er svært, ikke at føle sig velkommen og tilfreds efter det mexikanske måltid!

________________

English

Another recommendation from the heart – Blue Taco has rekindled my interest for Mexican food. I might just not have drawn the longest straw, when trying out Mexican cuisine, but now that’s in the past. Blue Taco is situated in Blågårdsgade 1 and is an earthbound little oasis in the midst of Nørrebro’s hipster culture. The employees speak Spanish, the Mexican music pulsate through the speakers, and the dimmed lighting provide the colourful walls a cozy character. Blue Taco only uses the blue kind of corn flour – and that’s good news for anyone with gluten allergies. Most tacos are gluten free and provides a little visual excitement.

There’s also good news for the picky – there are 10 different tacos to pick from, including goodies for both vegans, vegetarians and meat lovers.

Start of with 3 tacos a person for 100kr, chuck back a Mexican grape soda and round it of with Mexican churros complimented by a chocolate dip, which also holds the blue corn flour.

My absolute favourite tacos are Flor de Calabaza (a vegan pumpkin paradise), Cactus (wonderfully greasy taco with mei salsa and red peppers) and the Baja California Shrimp (for everyone who loves a good crispy obi and red coleslaw). Bring your friend, significant other, mother or whoever – there’s a little something for everyone, and it’s hard not to feel welcome and satiated after this wonderful Mexican meal!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving a different holiday?