Du bliver overrasket!

Gæstesnack – imponer nemt!

FullSizeRender-7Jeg er HELT vild med den her lille snedige idé – hvem ville ikke byde sine gæster på sådanne sunde banditter, der oven i købet har en farverig og fræk udstråling? Grøntsagerne kan man vælge ud, som man vil (så længe farverne er der til at pynte). Dippen kan også laves helt efter præferencer (creme fraiche/skyr/græsk yoghurt) og diverse krydderier. Hvem af dine gæster skal have fornøjelsen af disse herligheder? Enjoy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du bliver overrasket!