Æblepandekager - paleostil

Burger – bare bedre

UntitledDet er ikke en skam at kalde denne burger for decideret sund. I bund og grund består den kun af gode råvarer, som gavner. Jeg er ikke en burger-elsker selv, men det ved jeg, mange er. Den her går til gengæld ud over alle forventninger, hvad angår smag. Min kæreste, som er stor tilhænger af greasy/amerikansk mad, indrømmede med det samme, at det var bedre end alle traditionelle/normale burgere, han havde smagt. (hæhæ).

Ingredienser (ca. 3 burgere):

  • 1 stor sød kartofel
  • 2 peberfrugter
  • 1 løg
  • Spidskål/hvidkål
  • Hakket oksekød til 3 bøffer (ca.500g)
  • Avocado
  • Cremefraiche/skyr
  • Hvidløg
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Skær den søde kartoffel ud i ca 6 skiver (bånd og top til 3 burgere), og sæt i ovnen på varmluft i ca. 20min. på 200 grader. Form hakkebøfferne og steg i olie, salt og peber. Pak bøfferne ind i sølvpapir, så de holder sig varme, og steg de udskårne peberfrugter og løg i det olie/samme pande, bøfferne blev stegt i. Samtidigt eller efterfølgende kan man lave en guacamole (1 avocado, 2 spiseskeer skyr/creme fraiche, nip salt, 1 fed hvidløg), som bruges i stedet for ketchup eller andre kedelige ‘dressinger’. Spidskålen er blot for at give noget frisk sprødhed og ekstra c-vitaminer.

Jeg håber, jeg kan overbevise de fanatiske burgerelskere også.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblepandekager - paleostil